Om os: bistade.com...

english - deutsch

Bistade.com startede i marts 2019, og er en side hvor du kan se hvordan vi arbejder med vores bier og læse om vores produktion af 100% dansk honning. Vi er medlem i DBF / Odder & Omegns Biavlerforening (medlemsnummer 57 364). Vil du læse mere om foreningen, så følg dette link.
Vores formål er, at bruge naturlige behandlingsmetoder i mod bisygedomme / parasiter uden brug af pestisider. Vi overholder  dyrevelfærd og uddanner os løbende i de nyeste metoder i hvordan man mest skånsomt arbejder med bier. Ønsker du at vide mere om vores arbejde eller se vores bier i aktion så kontakt os via vores formular.  Følg os på FacebookInstagram eller YouTube hvor du kan se billeder og løbende følge med i vores arbejde med bierne og honning.
Vores honningbier står i Solbjerg og Tiset. Tiset er en lille landsby i Østjylland under Tiset Sogn, 14 kilometer syd for Aarhus og 3 kilometer nord for Solbjerg. Landsbyen består af 9 huse og 5 gårde – indenfor byskiltet. Den ligger i Aarhus Kommune og hører til Region Midtjylland.


Mäder Honning - Solbjerg - Danmark
Et rent naturprodukt